Veoma često pitanje sa kojim se susrećemo svakoga dana. Ali odgovor je veoma jednostavan, ne znamo. Kako to pitate se? Ni jedan stomatolog vam bez detaljnog pregleda i analiza ne može sa sigurnošću reći koja je adekvatna metoda za vaš konkretan slučaj. Bilo da su u pitanju proste stvari poput plombiranja zuba ili pak komplikovanije poput postavljanja zubnih krunica i vinira.

Polomljen zub

Uzmimo za primer auto mehaničara. Da li on putem interneta može uraditi defektažu kvara na automobilu? Bez da istom ima pristup? Ne može, može samo da nagađa. Ali, u pitanju je automobil. A složićete se auto mehanika i oralna hirurgija nisu baš iste nauke, iako i za jednu i za drugu vam je neophodno znanje. Dakle, stomatologija je, mnogo ozbiljnija nauka koja za posledicu neadekvatnog poznavanja može imati fatalne posledice po zdravlje pacijenta.

 Beo Smile Design - Stomatolozi

Upravo iz tog razloga apelujemo na sve pacijente da probleme koje imaju sa zubima ne rešavaju sami, niti ih rešavaju kod nekih trećih osoba (frizerski i kozmetički saloni itd.). Mi vam savetujemo da se informišete kod kog stomatologa idete, pogledate preporuke njihovih pacijenata i na osnovu tih zaključaka donesete ispravnu odluku. Svi mi vam možemo rešiti polomljen, okrnjen ili napukao zub a kome ćete ukazati poverenje ostavljamo da odlučite sami.

 

Za zdrav i blistavi osmeh, do nekog narednog bloga

Vaš Beo Smile Design