Uslovi o upotrebi i zaštiti podataka

U Beo Smile Design veoma cenimo Vašu privatnost i zato o Vašim podacima izuzetno pažljivo brinemo. Sve posredovane informacije su sigurne i nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa stomatološkom ordinacijom Beo Smile Design.

Zaštita privatnosti podataka

Da bismo uspešno obradili Vaše upite potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vas kontaktiramo ili obavestimo u slučaju izmene nekih informacija poput zakazanih termina.

Beo Smile Design će Vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije web sajta, kako bi vam dala pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa vama. Beo Smile Design neće predati ili prodati podatke koje poseduje trećim licima, niti na tržištu. Zaposleni u ordinaciji Beo Smile Design su obavezni da poštuju poverljivost Vaših podataka. Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti Vaše privatne informacije.

Nećemo predati Vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ukoliko se to od nas bude zahtevalo zakonom.

Pored navedenih podataka prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o uslugama koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i bržu komunikaciju sa nama.

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa (web sajt, društvene mreže, pretraživači i slično) podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. Beo Smile Design se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim našim korisnicima koji su imali bilo kakvu interakciju sa našim servisima.