O nama

Tradicija

POVERENJA

Prva ordinacija je osnovana 1984. godine. Danas se ordinacija nalazi se u užem centru grada (Slavija, iznad Mek-a) i opremljena je najsavremenijom tehnologijom iz oblasti stomatologije. Okuplja stomatologe koji obavljaju usko specijalizovane segmente u postupcima lečenja i izrade zubne nadoknade.

Preventivna stomatologija, estetska stomatologija, implantologija, oralna hirurgija, stomatološka protetika, dečija stomatologija, izrada titanijumskih nadoknada, neke su od usluga koje Vam nudimo.

U saradnji sa savremenom laboratorijom, u mogućnosti smo da precizno i adekvatno izađemo u susret i najzahtevnijim pacijentima. Uz savremenu dijagnostiku obezbeđujemo najbolja rešenja i savete za svaki zdravstveni i estetski problem u skladu sa Vašim zahtevima i mogućnostima. Sve naše radove odlikuje vrhunski kvalitet i dugotrajnost.

Prateći savremene svetske trendove, naša ordinacija je prisutna i u online svetu. Aktivni smo na svim najpopularnijim društvenim mrežama, a veoma često sa influenserima kao i mnogim poznatim ličnostima, organizujemo promotivne kampanje i razne Giveaway-e.

Putem njih naši pratioci mogu dobiti vredne poklone poput besplatnih tretmana u našoj ordinaciji i različitih popusta na usluge.

Važno je

kome verujete!

DR JORDAN VASIĆ

Jordan Vasić osnivač stomatološke ordinacije Beo Smile Design, nakon završenog školovanja, uživao je učeći od najboljih, kako domaćih tako i inostranih kolega stručnjaka iz oblasti stomatologije.

Uživa u radu sa ljudima na ostvarivanju njihovog novog savršenog osmeha. Radovi koje stvara sa svojim timom u saradnji sa renomiranom laboratorijom iz Beograda, čini stomatološke radove pravim malim umetničkim delima koja govore za sebe.

Perfekcionista je i voli da u poslu sve bude urađeno do najsitnijih detalja. Pohađao je mnoge seminare iz oblasti estetske stomatologije, a poseduje i mnoge sertifikate upravo iz ove oblasti. Trenutni je specijalizant oralne hirurgije na beogradskom univerzitetu.