DIGITAL SMILE DESIGN (DSD)

U svakodnevnoj praksi često se susrećemo sa različitim izazovima u izradi i kreiranju novog osmeha kod pacijenata. Danas uz pomoć DSD protokola koji primenjujemo u ordinaciji Beo Smile Design pacijent moze aktivno učestvovati u dizajnu i izradi budućih zuba.

Uz pomoć  sofiaticiranih softverskih rešenja ceo proces je znatno pojednostavljen i predvidiv kako za pacijenta tako i za lekara koji želi da primeni određenu proceduru izrade zubne nadoknade. Uz pomoć  ovog protokola izrada novog osmeha je znatno predvidljivija  jer pacijent može videti  kako će njegovi zubi izgledati nakon završene intervencije.

Digital Smile Design Beograd

DSD omogućava lekaru da pokaže pacijentu realnu 2D i 3D sliku budućih zuba u ustima pacijenta  kako će izgledati njegovi budući zubi tako da pacijent može da vizualizuje ono što će zaista i dobiti na kraju intervencije. U većini slucajeva  pacijentu se može u ustima preneti  tzv. “Test Drive Smile”. Tako da pacijent ima potpuni dozivljaj kako ce izgledati budući zubi u njegovim ustima. U koliko pacijent prisatne  da promeni svoj osmeh onda smo dobili tačan plan kako I kojim putem ćemo ići da bi postigli najbolji  rezultat.

Celokupan koncept je zasnovan na analizi odnosa  lica i zuba pacijenta koristeći visoko kvalitetne fotografije i video zapise koji nam pomažu da bolje razumemo odnos: zuba ,desni ,lica osmeha u pokretu  sa osobinama  i navikama odredjene  osobe.

DSD Beograd

Kao sastavni deo DSD je i dentalna fotogrfija  gde uz pomoć  ekstraoralnih i intraoralnih fotografija njihovih  analiza dolazimo do željenih rezultata. Raznim merenjima upoređivanjem  slika i modela i na osnovu njih znamo tačno koji zub ćemo produžiti, skratiti, izbaciti ili uvući . Uz pomoć  DSD  protokola inervenciji se pristupa planski što je mnogo bolje rešenje nego  kada se radi standardnom metodom.

Korišćenjem ovog protokola mogu se predvideti sve faze koje slede za postizanje novog i savršenog osmeha  jer je nekada terapija sačinjena iz više faza koje će dovesti do željenog rezultatata kao što su: ugradnja fiksne proteze, nekoliko hirurških intervencija, podizanje zagrižaja, komplikovana protetska rešenja na implantima. Pacijenti koji se odluče za ovakav vid pristupa se mnogo lakše odlučuju da uđu u samu intervenciju koju će dobiti kao predlog od lekara, jer mogu videti konačan ishod, a i bolje mogu razumeti sve faze koje  je neophodno  proći do novog  željenog osmeha.

Ovakvim načinom rada mozemo predvideti  korake u samoj intervenciji  što nam znatno može pomoći u cilju I postizanju maksimalnog rezultata kod svakog pacijenta, a pacijentu pomoći da odluči i dobije ono što želi. To znači da pacijent neće biti iznenađen kada bude dobio definitivne krunice i nece biti komplikovanih i skupih korekcija.

HOLLYWOOD SMILE

Da li prilikom gledanja filmova nekad poželite da imate osmeh kao prava filmska zvezda? Od sada je to i moguće! Hollywood smile ili Holivudski osmeh, kako je poznatiji u našem narodu, karakteriše čist, beo osmeh i blistavo beli zubi, koji su pozicionirani u idealnoj ravni u odnosu na vaše lice.

„Holivudski osmeh“ je dakle estetski tretman u kome su oblik i boja zuba na prednjem delu tačni i često uključuju kreiranje faseta – vinira koji su popularni zbog svog konzervativnog pristupa.

Ono što trebate znati je da za veoma kratko vreme možete postići odlične estetske rezultate i imati zube kakve ste oduvek želeli, sama metoda nije preterano invazivna pa ne dolazi do oštećenja prirodnih zuba, celokupna procedura odvija se apsolutno bezbolno.

 

KOJI SU KORACI DSD-a?

Konsultacija sa specijalistom radi provere trenutnog stanja zuba pacijenta (stomatološki pregled, dentalna i prateća dokumentacija) i njegovih želja.

Demonstracija i predlog koncepta koji određuje sve tretmane koji će se izvoditi, na primer izbeljivanje zuba, izrada keramičkih ili kompozitnih faseta, estetske ispune, zubni implantati itd.

Vizuelno predstavljanje pacijentu i dogovor o samom početku lečenja.

Izrada i implementacija privremenih rešenja uz korekcije.

Stvaranje konačnog – trajnog rešenja koje će biti preneto u usta pacijenta.

KONTAKT

+381 69 21 20 900 (WHATSAPP & VIBER)
beosmiledesign@gmail.com

LOKACIJA

Deligradska 10/5, 11000 Beograd

RADNO VREME

}
Radnim danima od 10 do 18 časova

ZAKAŽITE TERMIN ILI KONSULTACIJE