DIGITAL SMILE DESIGN

SAVRŠENA LINIJA OSMEHA uz

Digital Smile Design

U svakodnevnoj praksi često se susrećemo sa različitim izazovima u izradi i kreiranju novog osmeha kod pacijenata. Danas uz pomoć DSD protokola koji primenjujemo u ordinaciji Beo Smile Design pacijent može aktivno učestvovati u dizajnu i izradi budućih zuba.

Uz pomoć  sofisticiranih softverskih rešenja ceo proces je znatno pojednostavljen i predvidiv kako za pacijenta tako i za lekara koji želi da primeni određenu proceduru izrade zubne nadoknade. Uz pomoć  ovog protokola izrada novog osmeha je znatno predvidljivija  jer pacijent može videti  kako će njegovi zubi izgledati nakon završene intervencije.

DIGITAL SMILE DESIGN (DSD)
DSD omogućava lekaru da pokaže pacijentu realnu 2D i 3D sliku budućih zuba u ustima pacijenta  kako će izgledati njegovi budući zubi tako da pacijent može da vizualizuje ono što će zaista i dobiti na kraju intervencije. U većini slučajeva  pacijentu se može u ustima preneti  tzv. “Test Drive Smile”. Tako da pacijent ima potpuni doživljaj kako ce izgledati budući zubi u njegovim ustima. Ukoliko pacijent pristane  da promeni svoj osmeh onda smo dobili tačan plan kako i kojim putem ćemo ići da bi postigli najbolji  rezultat.

Celokupan koncept je zasnovan na analizi odnosa  lica i zuba pacijenta koristeći visoko kvalitetne fotografije i video zapise koji nam pomažu da bolje razumemo odnos: zuba, desni, lica osmeha u pokretu  sa osobinama i navikama određene  osobe.

Demonstracija i predlog koncepta koji određuje sve tretmane koji će se izvoditi, na primer izbeljivanje zuba, izrada keramičkih ili kompozitnih faseta, estetske ispune, zubni implantati itd.

Za osmeh poput filmskih zvezda

hollywood smile

Da li prilikom gledanja filmova nekad poželite da imate osmeh kao prava filmska zvezda? Od sada je to i moguće! Hollywood smile ili Holivudski osmeh, kako je poznatiji u našem narodu, karakteriše čist, beo osmeh i blistavo beli zubi, koji su pozicionirani u idealnoj ravni u odnosu na vaše lice.

Hollywood smile je dakle estetski tretman u kome su oblik i boja zuba na prednjem delu tačni i često uključuju kreiranje zubnih faseta odnosno zubnih vinira koji su popularni zbog svog konzervativnog pristupa.

Ono što trebate znati je da za veoma kratko vreme možete postići odlične estetske rezultate i imati zube kakve ste oduvek želeli, sama metoda nije preterano invazivna pa ne dolazi do oštećenja prirodnih zuba, celokupna procedura odvija se apsolutno bezbolno.

DIGITAL SMILE DESIGN (DSD)
Bezmetalna keramika - Oktobar 2019 - Pre intervencijeBezmetalna keramika - Oktobar 2019 - Pre intervencije
DIGITAL SMILE DESIGN (DSD)DIGITAL SMILE DESIGN (DSD)