Dragi pacijenti, ponosni smo što možemo da vam saopštimo da je naša stomatološka ordinacija Beo Smile Design proširila postojeću saradnju sa Credit Agricole Bankom.

Od sada je u našoj ordinaciji moguće uzimanje dinarskih (ili kredita u eurima) za dentalne usluge u iznosima od 50.000 do neverovatnih 1.200.000 dinara uz rok otplate i do 36 meseci. Sve što je potrebno je da posetite našu stomatološku ordinaciju, izvršimo pregled trenutnog stanja zuba i damo vam predloge za efikasno otklanjanje dentalnih problema. Ukoliko se prilikom te posete odlučite na tu proceduru, a imate važeću ličnu kartu kod sebe, istog trenutka možemo podneti zahtev banci za kreditiranjem navedene usluge. Obrada podataka traje svega nekoliko minuta i ukoliko ona bude odobrena, možete otići (preko puta naše ordinacije) do filijale banke kako biste potpisali ugovor, a zatim se vratili u ordinaciju na obavljanje procedure.

Više detalja o samoj proceduri podnošenja zahteva za kreditom možete pronaći na zvaničnom sajtu Credit Agricole Banke, klikom OVDE.

Ukoliko i vi želite transformaciju osmeha nemojte se dvoumiti, kontaktirajte nas!