Kako da dostignete savršeni izgled lica uz PRP?
„Vampirski tretman“ je in!

Pripadnice nežnijeg pola nastoje da uvek izgledaju sveže, negovano i lepo. Kod žena je izraženija svest o tome da u današnje vreme prijatna spoljašnost lakše otvara mnoga vrata, kako u privatnom tako i poslovnom životu. Kada je žena zadovoljna sobom i svojim izgledom, sve joj nekako lakše ide od ruke. Međutim, nije baš toliko lako i jednostavno održavati svežinu i lepotu iz godine u godinu. Sa PRP tretmanom, to je ipak moguće. Mnoge poznate ličnosti i osobe iz javnog sveta su to nedavno i otkrile I sve više se služe njime kao sredstvom koji ima pomaže da istraju u svom poslu i okruženju.

Da li ste ikad čuli za PRP tretman? Možda Vam poznatije zvuči “vampirski tretman”? Ne tako zvučan naziv, ali ipak neverovatno moćan ekefat. Nestvarno poznate glumice i druge javne ličnosti poput Anđeline Džoli, Kim Kardašian ili Jenifer Lopez, sve svoje nesavršenosti uspele su da prevaziđu uz pomoć specijalnog tretmana sopstvenom krvnom plazmom. Pitate se otkud njima nesavršenosti? Imaju ih, naravno, kao i sve druge žene. Ni najprivlačnije pripadnice lepšeg pola u Holivudu, recimo, nisu pošteđene podočnjaka, bora, fleka, ožiljaka, opuštene i beživotne kože. A znate koliko one ulažu u svoj izgled. Brz tempo savremenog načina života, stres, nezdrava ishrana, slobodni radikali i faktori spoljašnje sve zagađenije sredine, neminovno ostavljaju traga na našoj koži. Šta preduzeti?

Vampirski tretman je svakako sjajno rešenje. Pogotovo za one koje se sasvim opravdano plaše hiruških zahvata, borbe sa kasnijim ožiljcima, postoperativnih tokova i svakako za one koje nemaju dovoljno finansijskih sredstava za takve vidove korekcija. Uz pomoć ovakvog tretmana možete Vaše nesavršenosti dovesti do savršenstva. Brzo, jednostavno i bezbolno možete popuniti grbicu na svom nosu, uvećati svoje usne, osvežiti lice, popuniti bore, pospešiti rast kose i kod muškaraca gde je taj nedostatak učestaliji, kao I rešiti se upadljivih podočnjaka… Kako se to izvodi? Vaša krv vam se ubrizgava pod kožu – i to onaj najkvalitetniji segment sa trombocitima, matičnim ćelijama i faktorima rasta. U potrazi za lepotom i eliksirom mladosti, estetska medicina pronalazi različite metode za rešavanje problema na koži. Iako se vampirski tretman već decenijama uspešno koristi u fizikalnoj medicini, rehabilitaciji, implantološkoj oblasti stomatologije, kao procedura u anti-ageingu, primenjuje se tek poslednjih nekoliko godina. Međutim, za kratko vreme postigao je izuzetnu popularnost upravo zbog toga što se podstiču prirodni procesi u organizmu koji su zaduženi za revitalizaciju kože.

Iskoristite snagu sopstvene krvi
Zašto je krvna plazma prava riznica svega korisnog? Izolovani trombociti iz vaše krvi sadrže brojne faktore rasta koji podstiču proizvodnju kolegena. Na taj način, stvaraju se novi krvni sudovi i povećava ekstraćelijski prostor čiji je osnovni sastojak hijaluron. Zahvaljujući vašim sopstvenim snagama rešićete se najrazličitijih nepravilnosti na svom licu i telu. Pritom, veoma je važno to što su alergijske i imunološke reakcije gotovo nemoguće jer se koristi vlastita plazma koja podstiče ćelije da izgrade mlado kožno tkivo. Nakon tretmana se možete vratiti svojim dnevnim aktivnostima jer je moguće crvenilo prolaznog karaktera. Postanite lepša verzija sebe u našoj ordinaciji. Vratite izgubljeni volumen i jedrinu na jednostavan i prirodan način.