Zašto odabrati stomatološku ordinaciju Beo Smile Design

Odabir stomatologa kome možete dati vaše poverenje može biti frustrirajući proces. Naše iskustvo govori da veliki broj pacijenata koji odabere svog stomatologa ostajući uskraćeni za odgovore na mnoštvo postavljenih pitanja u vezi tretmana i tehnika. Neretko se javljaju komplikacije i lično nezadovoljstvo uslugama.

Zato je naš pristup drugačiji.

S obzirom da je bilo koji stomatološki tretman jedno iskustvo, u većini slučajeva, traumatično za pacijenta, potrebno je da pristup stomatologa svakom pacijentu bude individualan i profesionalan, i da pri tome povezuje brigu o pacijentu, kvalitetnu uslugu i povoljnu cenu za usluge koje je potrebno izvršiti.

Postoji veliki broj stomatoloških ordinacija koje se bave dentalnim uslugama ali zašto odabrati nas? Za Vas smo oformili stranicu na kojoj se nalaze najčešća pitanja pacijenata koji se odlučuju za stomatološke usluge u inostranstvu. Ukoliko želite da saznate nešto više, ili je Vaše pitanje specifično, u svakom momentu nas možete kontaktirati. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i tako Vam rešiti nedoumice i približiti tretman i proceduru lečenja u našoj klinici.

Zasto odabrati Beo Smile Design

Iskustvo

Ordinacija je osnovana davne 1984. godine i odlikuje se veoma dugom tradicijom koja je veoma bitna u prepoznavanju problematike i kvaliteta. Ključni faktor je iskustvo koje posedujemo, jer često može biti presudno u pristupu i rešavanju najtežih slučajeva u stomatologiji. Od samog osnivanja, konstantno se usavršavamo i unapređujemo naše tehnike sa novim tehnologijama u stomatologiji i vremenu u kome živimo. Na ovaj način smo u mogućnosti da ponudimo najmodernija i najkvalitetnija rešenja u planu i sprovođenju terapije. Iskustvo praćeno konstantnim usavršavanjem i primena savremene tehnologije su ključ za uspešnost ordinacije.

Posvećenost pacijentu

Osnovni cilj naše ordinacije je zadovoljan i svakako nasmejan pacijent. Stručni tim iz naše ordinacije će se uvek potruditi da izađe u susret zahtevima pacijenata.
Obično odlazak kod stomatologa predstavlja neprijatnost koja se mora obaviti uz konsultaciju i uz profesionalan pristup pri rešavanju vašeg problema. Individualni pristup je svakako je nešto uobičajeno u našoj ordinaciji. Naš cilj je da Vam pružimo najbolje rešenje kako sa estetskog, kvalitativnog tako i sa finansijskog aspekta.

Timski rad

Ordinacija okuplja stomatologe koji svojim radom i iskustvom obavljaju usko specijalizovane segmente u postupcima lečenja i izrade zubne nadoknade. Glavna podrška našim (stomatolozima) je uska saradnja ordinacije i savremene laboratorije koja je ključ svakog uspešnog rada. Način izrade kao i problematika svakog pojedinačnog slučaja su drugačiji što daje dodatnu motivaciju za rešenjem za dokazivanjem našeg tima da se svaki slučaj može precizno i adekvatno rešiti, ali i da se izađe u susret željama i zahtevima pacijenta. Timski rad je veoma bitan jer se jedino tako mogu prevazići postojeći problemi u procesu lečenja i izrade budućih zubnih nadoknada što garantuje krajnji kvalitet finalnog proizvoda.

Pouzdanost izrađene zubne restauracije

Garancija kvaliteta i uspeh u izradi zubnih restauracija zavise prvenstveno od obučenosti zubnog tehničara da pravilno rukuje materijalima i aparatima koje koristi u izradi. Korišćenjem kvalitetnih materijala i neprestanim usavršavanjima kako u zemlji tako i u inostranstu jesu važan preduslov da će izrađene nadoknade ostati istog kvaliteta dugi niz godina. Zato je naše opredeljenje bazirano isključivo na materijalima stranih proizvođača visokog kvaliteta kao i primena poslednjih tehničkih rešenja u laboratorijskoj praksi a jedan od njih je i kompjuterska izrada i dizajn (CAD/CAM) tehnologijom.