USLUGE BEO SMILE DESIGN-a

Zubni implanti

Zubni implanti su u danšnjoj savremenoj stomatologiji postali standardan način u zbrinjavanju pacijenata. Implanti zuba potpuno menjaju filozofiju i koncept izrade krunica i mostova. Ugradnjom zubnih implantata pacijenti dobiju maksimalan komfor pri izradi fiksnih Ili mobilnih nadoknada.

Preventivna stomatologija

Preventivna stomatologija obuhvata sve usluge koje mogu doprineti opštem zdravlju i očuvanju zuba pacijenata. Najčešće usluge koje se vezuju za preventivnu stomatologiju su uklanjanje zubnog kamenca kao i izbeljivanje zuba.

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija pomoći će vam da dođete do prelepog osmeha koji ste oduvek želeli. Za vas izdvajamo: bezmetalne krunice, ordinacijsko i kućno izbeljivanje zuba, cirkon keramika, keramičke plombe – inleji, keramičke fasete (viniri), kompozitne plombe i PRF korekciju usana.

Oralna hirurgija

Ordinacija Beo Smile Design svim pacijentima nudi različite hiruške intervencije koje se primenjuju i izvode potpuno bezbolno.
Obuhvataju intervencije poput: vađenja zuba, apikotomija – resekcija korena zuba, resekcija frenuluma, režanj operaciju itd.

Stomatološka protetika

Stomatološka protetika omogućava nam širok odabir materijala i tehničkih rešenja u izradi odgovarajuće protetske zubne nadoknade. Rešenja koje možemo ponuditi našim pacijentima u zavisnosti od želja i potreba su svakako najbolja rešenja za njihove buduće zubne nadoknade koje će nositi dugi niz godina.

Titanijumske nadoknade

Titanijumske nadoknade su svakako najbolje rešenje ukoliko se odlučite za izradu novih zuba na metalnoj osnovi. Ono što čini titan (titanijum) jedinstvenim i neprikosnovenim materijalom za zubne restauracije, posebno krunice i mostove su njegove odlične osobine.

Dečija stomatologija

Dečija stomatologija predstavlja poseban pristup i rad sa decom kako bi dete prevazušlo strahove, steko poverenje u svog zubara i kasnije izvođenje intervencije učinilo lakšim. Ona predstavlja i saradnju sa roditeljima i upoznaje deteta, rad na poverenju, edukacija deteta, uključivanje u brigu o zubima i na postupan način uvođenje u terapiju.

Zagrizajni splintovi

Okluzalni splintovi ili udlage su privremene nadoknade koje su izrađene od specifičnih plastičnih masa različitih debljina oblika i čvstoće. Mogu prekrivati delimično ili cele površine zuba u zavisnosti od indikacije za koju služe a nakon završene terapije se bacaju ili izrađuju novi.

ENDODONCIJA

Endodoncija je terapijska procedura lečenja zuba, tj. uklanjanja živca i infekcije iz zubne komore i kanala korena zuba nakon prodora bakterija. Podrazumeva i zbrinjavanje zuba ispunima (plombama) – konzervacija.

ESTETIKA LICA

U korak sa svetskim trendovima u ordinaciji nudimo i usluge esteske korekcije lica: upotrebom PRF metode, a to znači da koristimo isključivo krv pacijenta kako bi nadomestili volumen usana bez primene hijaluronske kiseline što pretstvalja revoluciju u anti-aging metodi.

CAD/CAM TEHNOLOGIJA

CAD/CAM (Computer-Aided Design and Computer-Aided Manufacturing in Dentistry) tj. kompjuterom vođena izrada i dizajn. Podrazumeva specifičan i sofisticiran način izrade zubnih nadoknada. 

PRF FAKTORI RASTA

PRF metodom kroz atrakciju matičnih stanica iz tela obnavljaju se nova tkiva. Proces počinje uzimanjem krvi pacijenta, koja se daljnjom obradom kroz koagulaciju centrifugom u za to predviđenom redu, razdvaja. Ono što je zanimljivo da je proces zaista brz (12 minuta) bezbolan i jednostavan.

KONTAKT

+381 69 21 20 900 (WHATSAPP & VIBER)
beosmiledesign@gmail.com

LOKACIJA

Deligradska 10/5, 11000 Beograd

RADNO VREME

}
Radnim danima od 10 do 18 časova

ZAKAŽITE TERMIN ILI KONSULTACIJE