fbpx

STOMATOLOŠKA PROTETIKA

Šta nam sve omogućuje stomatološka protetika?

Savremena stomatološka protetika omogućava nam širok odabir materijala i tehničkih rešenja u izradi odgovarajuće protetske zubne nadoknade. Rešenja koje možemo ponuditi našim pacijentima u zavisnosti od želja i potreba su svakako najbolja rešenja za njihove buduće zubne nadoknade koje će nositi dugi niz godina.

Standardna rešenja su metalokeramičke krune. To su zubne nadoknade koje kao osnovu imaju metalnu podlogu od ( Co, Cr, Mo) i legure zlata. Ove krunice se izrađuju dugi niz godina i predstavljaju uobičajno rešenje u rehabilitaciji pacijenata.

Ono što je svakako postalo novi standard u stomatologiji a što možemo ponuditi našim pacijentima jesu bezmetalne krunice. One u sebi ne sadrže metal već su izrađene od pune keramike, imaju maksimalan esteski efekat kada je u pitanju boja i prirodnost zuba, ne proizvode nikakve alergijske reakcije, ne ispuštaju negativne metalne jone koji mogu prebojiti gingivu zuba i uticati negativno na organizam čoveka i kao takve za sada pretstavljaju najbolja esteska i funkcionalna rešenja koju pacijent može dobiti.

Bezmetalne keramičke krunce se izrađuju najsavrmenijom CAD/CAM tehnlogijom koja pruža maksimalan kvalitet i preciznost u izradi zubnih nadokanda.

KONTAKT

+381 69 21 20 900 (WHATSAPP & VIBER)
beosmiledesign@gmail.com

LOKACIJA

Deligradska 10/5, 11000 Beograd

RADNO VREME

}
Radnim danima od 10 do 18 časova

ZAKAŽITE TERMIN ILI KONSULTACIJE