Dentalni turizam

Dentalni turizam Beograd

Dentalni turizam, kao jedna od grana zdravstvenog turizma, omogućava pojedincima da doputuju u određenu zemlju i da za kratak vremenski period boravka u njoj dobiju povoljnu i kvalitetnu stomatološku uslugu. Razlog zašto se ljudi širom sveta sve češće opredeljuju za ovakvu vrstu turizma je prvenstveno povoljna cena stomatoloških usluga.

U Srbiji cene stomatoloških usluga mogu biti i do 70% niže u odnosu na druge Evropske zemlje.

Pri tome, samo putovanje, pacijenti koriste i kao jedan vid odmora u kome spajaju lepo i korisno.
Kvalitet izradjenih zubnih nadoknada koji pacijenti dobijaju u našoj ordinaciji je svakako na jednom visokom nivou. Pri svakoj intervenciji koristimo savremene materijale , modernu opremu i tehnologiju kako bi rešili najzahtevnije zahteve pacijenata.

 Na kvalitet naših usluga takođe utiče i naša kontinuitrana edukacija kadrova u zemlji i inostranstvu po principu usko specijalizovanih oblasti u stomatologiji. Preventivna stomatologija, estetska stomatologija, implantologija, oralna hirurgija, stomatološka protetika, dečija stomatologija, izrada titanijumskih nadoknada, neke su od usluga koje Vam nudimo.

Pošaljite nam Vaše podatke i digitalni ortopan a mi ćemo Vam u najkraćem roku odgovoriti sa planom terapije. Bitno je da digitalni ortopan koji šaljete po mogućnosti ne bude stariji od 3 meseca jer nam to omogućava da budemo precizniji u samoj analizi i da na taj način štedimo Vaše vreme i novac. Imajte u vidu da digitalni ortopan čini 90% posto procene.

Kako bi napravili što bolji plan terapije, bitno je da navedete koje zubarske intervencije želite da uradite u našoj ordinaciji. Ukoliko niste sigurni u eventualne troškove, plan terapije sa predračunom ćemo izraditi potpuno besplatno za Vas. Na taj način možete imati uvid i sigurnost prilikom planiranja posete našoj klinici.

Nakon vaše saglasnosti na osnovu predračuna koji dobijete možemo precizirati datum vaše posete u našoj ordinaciji i dogovoriti se o samom toku trajanja intervencije. U okviru programa dentalnog turizma možemo vam organizovati ili obezbediti smeštaj za vreme koje će te provesti u Beogradu za vreme trajanja intervencije.U koliko se radi o većoj intervenciji naša ordinacija će vam obezbediti smestaj za vreme vašeg boravka u Beogradu.

Za Vas smo obezbedili i besplatan prevoz od aerodroma do smeštaja i nazad. Tokom boravka u Beogradu, na raspolaganju su Vam članovi tima, koji su dostupni za sve vrste informacija.

Nakon uspešno sprovedene terapije u našoj klinici, svi pacijenti dobijaju račun za izvršene usluge. Pri povratku u vašu zemlju, račun možete iskoristiti za refundaciju dela usluga.

Na kraju, vama najvažnije, šta je to što čini Srbiju atraktivnom kada su usluge dentalnog turizma u pitanju i zašto je sve tako kako je? Sve je vrlo jednostavno. Implant koji se koristi u dentalnim klinikama i širom sveta je istog proizvođača kao i onaj u Srbiji. U Srbiji je po vama nezamislivo jeftin, a nas bi jedan koštao čitave jedne plate i više. Kvalitet je isti, ali standard zemalja se daleko razlikuje. U Srbiji je trend da mladi ali i oni sa više iskustva stalno odlaze za boljim životom u zemlje čitavog sveta. I svi ih rado dočekaju, jer su visoko kvalitetni, obučeni za ono što rade, sa mnogo komleksnijim znanjima i olakšanim već stečenim prilagođavanjem.