DENTALNI LASER

Dentalni laseri i laserska tehnologija se danas koriste u brojnim stomatološkim indikacijama (popravke zuba, estetika, protetika, ortodoncija, hirurgija i drugo). Efekat lasera obezbeđuje pre svega intervenciju bez bola ali i manje invazivnu hirurgiju bez krvi kao i minimum postoperativnih komplikacija. Pomoću lasera dijagnostika karijesa je efikasnija a uklanjanje zdravog zubnog tkiva pri intervencijama je svedeno na minimum.

Dentalni laseri su dosta efikasni u lečenju svih vrsta infekcija. Sam laserski zrak je baktericidan pa su plombe koje se postave posle lasera dugotrajnije. Kod hirurških intervencija gde je korišćen dentalni laser vreme zarastanja je kraće, bez ožiljka i krvarenja a često nije potrebno šivenje.

U estetskoj stomatologiji, laser se koristi u proceduri izbeljivanja zuba. Kod laserskog izbeljivanja zuba vreme intervencije je znatno skraćeno. Tretman sprovodimo u samo jednoj seansi a osetljivost zuba znatno je skraćena ili potpuno izostaje. Efekti izbeljivana su neuporedivo bolji u odnosu na druge metode.

Laserska metoda je potpuno sigurna i bezbedna po strukturu zuba i zdravlje pacijenta. Za korišćenje lasera spektar indikacija je širok, a broj kontraindikacija je sveden na minimum.

Tretman periimplantitisa, dezinfekcija paradontalnih džepova, beljenje zuba, kiretaža džepova afte, priprema sulkusa za uzimanje otisaka, gingivektomija, produženje kliničke krune, dreniranje apcesa, frenektomija, otvaranje implantata, biopsija, eksponiranje neizniklih zuba, terapija bola, afte, herpes, ubrzavanje zarastanja rana, suzbijanje nagona za povraćanjem, parestezija, TMJ bolovi, dezinfekcija kanala korena zuba, retrogradna dezinfekcije, dezinfekcija paradontalnih džepova, kiretaža paradontalnih džepova, izbeljivanje zuba… sve su to indikacije za dentalni laser.

Beo Smile Design koristi najsavremenija sredstva u oblasti stomatologije i oralne hirurgije.

KONTAKT

+381 69 21 20 900 (WHATSAPP & VIBER)
beosmiledesign@gmail.com

LOKACIJA

Deligradska 10/5, 11000 Beograd

RADNO VREME

}
Radnim danima od 10 do 18 časova

ZAKAŽITE TERMIN ILI KONSULTACIJE