Vaš novi SAVRŠENI OSMEH na kredit? Zašto da ne…

Koliko rata može da bude niska na već snižene cene ugradnje implanata, postavljanja krunica, proteza, vinira?
Vreme u kojem živimo i okolnosti koje nas svakoga dana stavljaju u iskušenje i postavljaju pred nas izazove, čine nas svesnim da je veoma teško priuštiti sebi dodatna zadovoljstva. Ulepšavanje ili isticanje nekih lepih fizičkih vrednosti koje svako od nas poseduje, ali koje mogu sa godinama i tempom života biti narušene, među ljudima se tumači kao luksuz koji „može da sačeka“. Nažalost, vreme je jedini resurs koji se ne obnavlja. Svesni toga i svesni materijalne situacije većine korisnika naših usluga širom sveta, Beo Smile Design je radio na osmišljavanju načina kako da ispuni velike želje svojim korisnicima i pritom oni to ne osete u svakodnevnom materijalnom funkcionisanju, sa kojim, usaglasili bismo se, sve je teže i teže boriti se.

Kako i sve ostale važne stvari u životu: stambeno pitanje, auto koji je skoro pa preko potreban, školovanje za decu, nameštaj u kući, ponekad garderoba i hrana, došli smo na ideju da svoje usluge estetske stomatologije učinimo dostupnim putem KREDITA, gde bi se usluge otplaćivale na rate i prilično neosetno. Zauzvrat, mi bismo načinili u veoma kratkom vremenskom roku, korekcije o kojima godinama maštate i pritom dali doživotnu garanciju na Vaše neizmerno zadovoljstvo i jače samopouzdanje!

Kada govorimo o fizičkom izgledu i nastupu, nije presudna samo estetika, iako je vrlo važna u skladu sa standardima koji su sve veći, nego i celokupno zdravlje Vašeg lica, Vaše kože, vilice, čak i drugih organa u organizmu. Setite se onoga što ste verovatno čuli, a o čemu više možete da pročitate u tekstu Čuvajte zube, ukoliko želite da vase srce i bubrezi budu zdravi! I potrudite se da budete odgovorni prema svom, kako opštem tako i dentalnom zdravlju.

Posetite nas i sagledaćemo Vaše mogućnosti i odobriti ovakav način otplate koji je sve prisutniji svugde u svetu! Tim Beo Smile Design-a, ima za cilj da svojim pacijentima dodeli status prijatelja i zadovoljnih korisnika sve dok postoji! Više o OSMEHU NA KREDIT kontaktirajte ordinaciju i čućete sve ono što biste želeli i trebali. Očekujemo Vas da zajedno gradimo poverenje!